Poděkování absolventa naší školy pana Zbyňka Trojana

Petr MarekBlog

NESTÁVÁ SE ZAS TAK ČASTO, ABY NĚKDO OCENIL NAŠÍ PRÁCI, KTEROU JAKO ŠKOLA VYKONÁVÁME, PROTO SE RÁDI DĚLÍME O MILÁ SLOVA A PODPORU OD NAŠEHO ABSOLVENTA PANA ZBYŇKA TROJANA. DĚKUJEME.
Vážený pane řediteli,
dovolte mi abych Vám a Vašim spolupracovníkům poděkoval za velice příjemný zážitek z Lesnického dne v Kunraticích. Je tomu již padesát let co jsem poprvé vstoupil na půdu lesnické školy, která mi do života dala velice mnoho. V arboretu jsem se rozhlížel po stromech, které jsme tenkrát sázeli a hledal rybníček, který se v té době stavěl a vzpomínal na tehdejšího pana ředitele a další vyučující, kteří se mi nesmazatelně vryli do paměti. Arboretum nabírá na kráse a účelnosti. Potvrzuje myšlenky zakladatelů z řad pedagogického sboru. Nepodařilo se mi s Vámi promluvit a osobně Vám poděkovat, a tak to činím alespoň takto na dálku.
Navíc. Pozorně jsem si prostudoval webové stránky školy. Zejména lesnické obory, bezpečnostně právní činnost či sociální problematiku a mohu s potěšením konstatovat, že je to impozantní co všechno dokážete vyučovat v požadované kvalitě. Mám jen slova chvály. To vše Vám píši jako bývalý THP lesník, ex pracovník justice, ex ředitel policejní školy a instruktor bojového umění. Zvláštní shodou okolností jsem šel stejnou profesní cestou jako Vaše (naše) škola. Přeji Vám mnoho úspěchu.
S úctou Zbyněk TROJAN