Poděkování ředitele na konci školního roku

Petr MarekAktuality

Vážení rodiče, kolegyně a kolegové, milí žáci.
Máme za sebou originální a ne lehký školní rok, kdy se bořilo mnoho starého, zažitého a všichni jsme se museli vyrovnat s neobvyklými situacemi. Jsem nesmírně hrdý na to, že právě vy a my jsme sestavili tým a všechny výzvy a nástrahy jsme překonali. Vy a jenom Vy jste dokázali zvládnout tyto výzvy bez řečí, bez házení si klacků pod nohy a navíc na výbornou. Vynikající, náročný a často vysilující výkon všech zaměstnanců školy, pedagogů i nepedagogů, dokázal téměř nemožné, připravit žáky školy k ukončení studia, nebo k postupu do dalšího ročníku. Děkuji a mohu prohlásit, že jsem opravdu spokojen.
Nelehká byla i cesta nově přihlášených žáků na naší školu z jejich základních škol, i tuto pouť jste zvládli s rodiči na výbornou. Mé díky míří i k týmu vedení školy a nechci zapomenout poděkovat tímto i rodičům našich žáků, kteří s námi spolupracovali ukázkově.
Začínají prázdniny, tak si je všichni užijte, odpočiňte si, načerpejte nové síly a nová odhodlání, věřme, že Corona a její mutace už nebudou zasahovat do našeho života. Užijte si nejen fyzických, ale i jiných aktivit. Dejte nám o sobě vědět, i o prázdninách jsme tu pro Vás. Chci, abychom od září opět “rozjeli” normální školní rok tak, jak to umíme, tak, jak to očekávají naši žáci, tak abychom se jim mohli podívat do očí tak, jak to nejlépe cítíme.
Ať žije Červenec a Srpen

Rudolf Sochor, ředitel školy