Dnes vaříme s Igorem. Tak se nechte inspirovat a dejme se do díla.

- Budeme potřebovat:
- Vepřovou plec
- Cibuli
- Olej
- Sůl
- Pepř
- Červené víno
- Worcesterovou omáčku
- Hranolky (brambory)
- Postup přípravy:
- Maso pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, pokapeme worcesterovou omáčkou
- Dáme na pánev s rozpáleným olejem, zprudka smažíme do zatažení masa
- Přidáme na půlměsíčky krájenou cibuli, podlijeme červeným vínem, dusíme do měkka
- V průběhu dušení mícháme, tekutinu redukujeme
- Podáváme s hranolkami z horkovzdušné fritézy nebo vařeným bramborem
Upozornění:
- Důležité pravidlo „ kolik masa – tolik cibule“
- Vínem nešetřit ale důkladně redukovat
- Vepřovou plec možno nahradit prorostlou krkovicí nebo libovým bůčkem
DOBROU CHUŤ !