Dnes nabízíme další z Igorových receptů. Hodně úspěchů při vaření a dobrou chuť!
Ingredience:
- Plátky vepřové krkovice
- Cibule
- Sůl
- Pepř
- Sádlo
- Česnek
- Bujón
- Kapusta
- Brambory
- Máslo
Postup přípravy
- Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme
- Na rozpáleném sádle osmažíme cibulku do zlatova
- Na cibulku dáme maso, počkáme, až pustí šťávu
- Podlijeme vodou, přidáme bujón a dusíme do měkka
- Do hrnce nakrájíme hlávku kapusty spolu s oloupanými bramborami (2 : 1)
- Do směsi kapusty a brambor přidáme 1 cibuli na čtvrtky a zalijeme vodou
- Uvaříme do měkka, slejeme vodu a směs rozmixujeme tyčovým mixérem
- Dle chuti osolíme, opepříme, přidáme česnek a máslo, vše mixujeme na kaši
Podáváme s chlebem nebo samostatně
Upozornění:
- Pozor na česnek – některý může být hořký a znehodnotí celou práci
- Nejlepší přílohou je čerstvý chléb