Hambáče a coleslaw

Petr MarekGastro obory

Dnes budeme vařit s Igorem hambáče a salát coleslaw

Hambáče

Ingredience:

  • Mletá 100% vepřová
  • Sůl
  • Pepř
  • Plnotučná hořčice
  • Worcesterová omáčka

Postup přípravy:

  • Pomleté maso osolíme, opepříme, přidáme worcesterovou omáčkou a hořčici
  • Vytvoříme placky cca 2 cm vysoké, necháme 1 hodinu odpočinout
  • Na rozpálené kontaktním grilu na „sucho“ grilujeme asi 2 – 3 minuty

Upozornění:
Dochucení pepřem, worcestrovou omáčkou a hořčicí dle chuti strávníků
Šťavnatost je v rozpálení grilu a rychlosti grilování, pozor nesušit!!!

Salát Coleslaw

Ingredience:

  • Čínské zelí
  • Mrkev
  • Majonéza
  • Citrónová šťáva
  • Sůl, pepř

Postup přípravy:

  • Promícháme nakrájené zelí a nastrouhanou mrkev s majonézou
  • Ochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí

Upozornění:
Podáváme vychlazené