Dnes budeme vařit s Igorem hambáče a salát coleslaw
Hambáče
Ingredience:
- Mletá 100% vepřová
- Sůl
- Pepř
- Plnotučná hořčice
- Worcesterová omáčka
Postup přípravy:
- Pomleté maso osolíme, opepříme, přidáme worcesterovou omáčkou a hořčici
- Vytvoříme placky cca 2 cm vysoké, necháme 1 hodinu odpočinout
- Na rozpálené kontaktním grilu na „sucho“ grilujeme asi 2 – 3 minuty
Upozornění:
Dochucení pepřem, worcestrovou omáčkou a hořčicí dle chuti strávníků
Šťavnatost je v rozpálení grilu a rychlosti grilování, pozor nesušit!!!
Salát Coleslaw
Ingredience:
- Čínské zelí
- Mrkev
- Majonéza
- Citrónová šťáva
- Sůl, pepř
Postup přípravy:
- Promícháme nakrájené zelí a nastrouhanou mrkev s majonézou
- Ochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí
Upozornění:
Podáváme vychlazené